Download onze app
Telefonisch reserveren WhatsApp reserveren
Volg ons Reserveren kan ook telefonisch! 088 57 00 123 | Niet bereikbaar KVK NR:56909748
Verfijn uw keuze
Vertrekdatum Retourdatum
Hoe werkt het

U vergelijkt enkel betrouwbare aanbieders.

De shuttle bus brengt en haalt u 24 uur per dag. Dit zonder een vast rijschema.

Gemakkelijke betaling via iDeal en Creditcard.

U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Op uw reservering staan alle stappen nog een keer gemakkelijk uitgelegd.

We helpen u ontzettend graag voor vragen voor of na uw reservering!

Lang parkeren Brussel Airport gemakkelijk reserveren

Brussel Airport in Zaventem is de grootste luchthaven van België en biedt rechtstreekse vluchten naar meer dan 200 bestemmingen! De prijzen van een vliegticket liggen hier vaak lager dan in Nederland waardoor vliegen via Brussel Airport erg populair is. Als u er voor kiest om via dit vliegveld te reizen, wilt u natuurlijk dat de reis hier naar toe ook goedkoop en gemakkelijk is. Een goede optie is dan om uw eigen auto te parkeren rondom Brussel Airport door middel van Park and Ride. Vliegen en Parkeren biedt hierin een ruim aanbod van parkeeraanbieders. Ook kunt u kiezen voor extra opties zoals overdekt parkeren of het behouden van uw autosleutels. 

Lang parkeren Zaventem via ons altijd veel goedkoper

Bij shuttle parkeren parkeert u eerst uw auto op het terrein van de door u gekozen parkeeraanbieder waarna u met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht wordt. Bij uw terugkomst haalt de shuttle u ook weer op. De parkeerterrein liggen altijd vlak bij Brussel Airport waardoor de reistijd niet meer dan 10 minuten bedraagt. Bij alle aanbieders is de pendeldienst 24 uur per dag beschikbaar waardoor u altijd van en naar de airport gebracht kunt worden. Wel zo gemakkelijk!

Zonder zorgen op vakantie uw vliegvakantie

Met Vliegen en Parkeren kunt u parkeeraanbieders vergelijken op basis van prijs en service. Wilt u graag goedkoop parkeren bij Brussel Airport dan zal de bovenste optie voor u de beste keuze zijn. Als u wilt weten wat 8 dagen parkeren bij Brussel Airport kost, vult u simpelweg de vertrek- en retourdatum in. Bij het zoeken en vergelijken kunt u bij overige opties kiezen voor bijvoorbeeld overdekt parkeren. Staat bij een aanbieder een afbeelding van een sleutel aangegeven? Dan mag u uw sleutels behouden. Via Vliegen en Parkeren kunt u ook meteen een parking reserveren. De prijzen zijn hetzelfde als bij de aanbieder, geen extra kosten dus! Nog gemakkelijker aanbieders vergelijken? Download dan nu de Vliegen en Parkeren app!

Parkerenbrusselairport.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Links | Cookies | Sitemap