Download onze app
Telefonisch reserveren WhatsApp reserveren
Volg ons Reserveren kan ook telefonisch! 088 57 00 123 | Niet bereikbaar KVK NR:56909748
Verfijn uw keuze
Vertrekdatum Retourdatum
Hoe werkt het

U vergelijkt enkel betrouwbare aanbieders.

De shuttle bus brengt en haalt u 24 uur per dag. Dit zonder een vast rijschema.

Gemakkelijke betaling via iDeal en Creditcard.

U ontvangt een bevestiging per e-mail.

Op uw reservering staan alle stappen nog een keer gemakkelijk uitgelegd.

We helpen u ontzettend graag voor vragen voor of na uw reservering!

Valet Parking Brussel Zaventem

Goedkoop valet parkeren bij Brussel Airport is met Vliegen en Parkeren erg gemakkelijk! U kunt verschillende parkeeraanbieders vergelijken in prijs, extra opties en de diensten die zij aanbieden. Zo vind u altijd een parking die voldoet aan uw wensen. Alle aanbieders zijn door ons gecheckt waardoor betrouwbaarheid gewaarborgd is. Voor het vergelijken van de prijzen, vult u simpelweg uw vertrek- en retourdatum in. Zo is 10 dagen parkeren bij Brussel Airport al mogelijk voor minder dan €10,- per dag. Niet alle parkeeraanbieders bieden de valet service aan. Aan de pictogrammen kunt u zien waar u wel gebruik kunt maken van valet parkeren bij Brussel Airport Zaventem.

Goedkoop valet parkeren Brussel Airport

Als u besluit om met eigen vervoer naar de luchthaven te rijden, is valet parking Brussel Airport een optie. Bij valet parking rijdt u direct naar de vertrekhal van Brussel Airport, waar een chauffeur van de door u gekozen parkeeraanbieder uw auto van u overneemt. U kunt direct inchecken terwijl de chauffeur uw auto parkeert. De voordelen hiervan zijn dat u comfortabel reist, niet hoeft te wachten op een shuttle bus en niet hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Parkeren bij Brussel Airport met gemak dus. Op uw terugreist volstaat één telefoontje naar de chauffeur zodat uw auto weer bij de luchthaven voor u klaar staat.

Informatie over Brussel Airport Zaventem

Brussel Airport Zaventem ligt op 12 kilometer afstand van de hoofdstad Brussel. Vanaf Brussel Airport Zaventem vliegt u rechtstreeks naar meer dan 200 bestemmingen. Zo behoort een vlucht naar Ierland, Roemenië, Noorwegen of Portugal tot de mogelijkheden. Brussel Airport is hiermee de grootste luchthaven van België en vervoert jaarlijks circa 17 miljoen passagiers. De laatste jaren is de luchthaven erg populair geworden onder Nederlanders omdat vele vluchten hier veel goedkoper zijn dan in eigen land. De weg naar de luchthaven kan op verschillende manieren zoals het nemen van een taxi. Maar met uw eigen auto naar de airport rijden is vaak goedkoper en gemakkelijker!

Parkerenbrusselairport.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Links | Cookies | Sitemap