#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.4
Bekijk beoordelingen

Aeropark 1000

Aeropark 1000 is een veelgeboekte aanbieder bij Brussel Airport. Dat komt omdat zij 24 uur per dag geopend zijn en beschikken over een 24-uurs bewaking. Bovendien heeft de parking andere veiligheidsfaciliteiten zoals een slagboom, camera’s en omheining. U kunt hier dus niet alleen goedkoop parkeren Brussel airport, maar ook nog eens betrouwbaar parkeren! De auto wordt geparkeerd op een verlicht en geasfalteerd terrein, wat wel zo prettig is indien u zoekt naar een lang parkeren Brussel Airport parking. Aeropark1000 is gevestigd op slechts 7 minuten reistijd van de luchthaven Brussel, waardoor u in no-time uw reis naar het vliegtuig kunt vervolgen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Verdunstraat 679, 1130 Brussel
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark1000 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Aeropark1000
Aeropark1000 wordt gemiddeld beoordeeld met 6.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 02-03-2018 "Komen we terug, auto netjes klaar blijkt er op de terugweg schade ontstaan te zijn. Gelukkig neemt Vliegen en Parkeren dit in behandeling maar ik parkeer nooooit meer bij Park and Fly"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Personeel was erg gehaast. verder ging alles prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido Boshart- 19-12-2017 "Overdekt geparkeerd het was er wel wat donker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roel Verspaarne- 19-12-2017 "Het was druk maar toch was de structuur redelijk goed. De heenweg duurde 15 mnuten voor we op weg waren, geen stress gehad. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren bij Brussel Airport, met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren snappen we dat vliegreizigers door de bomen het bos niet zien. Zeker rondom Brussel Airport zijn er veel parkeeraanbieders beschikbaar. Om u een handje te helpen bij het vinden van de ideale parking, selecteren we de parking op basis van prijs en beoordelingen. U krijgt in een overzicht meteen de beschikbare plekken te zien en de keuze laten we vanaf daar aan u over. Samen met onze parkeerpartners bij Brussel Airport, maken we het goedkoop parkeren Brussel airport mogelijk. Heeft u verder nog vragen over wie wij zijn, of wat we doen? Contact dan gerust onze gratis klantenservice of kijk in de FAQ voor veelgestelde vragen.

Shuttle parkeren met Aeropark1000

Het shuttle parkeren is een veelgebruikte parkeervorm rondom Brussel. Omdat u op die manier ontzettend veel kosten bespaart. U hoeft niet zelf op de airport te parkeren, maar parkeert nabij. U rijdt eerst naar de locatie van Aeropark100 toe, waarnaar u middels een shuttle bus wordt vervoerd naar de luchthaven. U wordt overigens afgezet en opgehaald direct voor de terminal. Neem daarom het beste van twee werelden: Bespaar op parkeerkosten en u hoeft niet ver te lopen. Dat is nog eens prettig lang parkeren Brussel airport!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )