#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Aeropark 1000

Aeropark 1000 is een veelgeboekte aanbieder bij Brussel Airport. Dat komt omdat zij 24 uur per dag geopend zijn en beschikken over een 24-uurs bewaking. Bovendien heeft de parking andere veiligheidsfaciliteiten zoals een slagboom, camera’s en omheining. U kunt hier dus niet alleen goedkoop parkeren Brussel airport, maar ook nog eens betrouwbaar parkeren! De auto wordt geparkeerd op een verlicht en geasfalteerd terrein, wat wel zo prettig is indien u zoekt naar een lang parkeren Brussel Airport parking. Aeropark1000 is gevestigd op slechts 7 minuten reistijd van de luchthaven Brussel, waardoor u in no-time uw reis naar het vliegtuig kunt vervolgen.

Adres parkeerplaats Verdunstraat 679, 1130 Brussel
Reistijd shuttle: 7min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark1000 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Goedkoop parkeren bij Brussel Airport, met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren snappen we dat vliegreizigers door de bomen het bos niet zien. Zeker rondom Brussel Airport zijn er veel parkeeraanbieders beschikbaar. Om u een handje te helpen bij het vinden van de ideale parking, selecteren we de parking op basis van prijs en beoordelingen. U krijgt in een overzicht meteen de beschikbare plekken te zien en de keuze laten we vanaf daar aan u over. Samen met onze parkeerpartners bij Brussel Airport, maken we het goedkoop parkeren Brussel airport mogelijk. Heeft u verder nog vragen over wie wij zijn, of wat we doen? Contact dan gerust onze gratis klantenservice of kijk in de FAQ voor veelgestelde vragen.

Shuttle parkeren met Aeropark1000

Het shuttle parkeren is een veelgebruikte parkeervorm rondom Brussel. Omdat u op die manier ontzettend veel kosten bespaart. U hoeft niet zelf op de airport te parkeren, maar parkeert nabij. U rijdt eerst naar de locatie van Aeropark100 toe, waarnaar u middels een shuttle bus wordt vervoerd naar de luchthaven. U wordt overigens afgezet en opgehaald direct voor de terminal. Neem daarom het beste van twee werelden: Bespaar op parkeerkosten en u hoeft niet ver te lopen. Dat is nog eens prettig lang parkeren Brussel airport!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...