#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Brussel Zaventem Parkeren met Car Hotel

Goedkoop parkeren Brussel Airport doet u zeer eenvoudig via Vliegen en Parkeren. Car hotel Brussel is een van de mogelijkheden om uw auto veilig en goedkoop te parkeren bij Brussel Zaventem. De afstand tot het vliegveld bedraagt een kleine 10 minuten. De locatie van Car hotel is meer dan uitstekend onderhouden. Dit kunt u ook zien in de foto’s die te vinden zijn op onze site.

Lees meer
Adres parkeerplaatsBataviastraat 122, Melsbroek (Steenokkerzeel)
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Car Hotel bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Car Hotel
Car Hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Van der Staaij- 20-12-2017 "Voor 3 weken geparkeerd, keurig geholpen en voor hetzelfde bedrag stond mijn auto overdekt geparkeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samir B- 19-12-2017 "Chauffer was er twee keer op tijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Telefonisch Reserveren

Via parkerenbrusselairport.nl is het mogelijk om telefonisch een reservering te maken. Zodoende kunt u gemakkelijk een last minute plek reserveren! De juiste parking zoeken kan ook via onze website, hiervoor hoeft u enkel uw aankomst data en retour data in te vullen. Vervolgens worden de beschikbare parkings bij Brussels Airport getoond. Ons systeem herkend automatisch of de parkeerplaats vol is, zodoende weet u zeker dat u altijd een plek weet te bemachtigen. Naast de weergave in prijs is het ook mogelijk om te filteren op overdekt parkeren, valet parkeren of uw sleutel behouden. Alle aanbieders zijn ondersteund met enkele foto’s, een routekaart en reviews van eerdere bezoekers. Deze beoordelingen zijn volledig onafhankelijk ingevuld.

Goedkoop parkeren Brussel Airport

Indien u goedkoop wilt parkeren dan bent u op onze website op het goede adres. Car Hotel Zaventem is een van de goedkopere opties om uw auto te parkeren. Bovendien is de parking bewaakt en parkeer u voor €0,- extra overdekt! Binnen 10 minuten bent u bij het vliegveld en daarmee is Car Hotel een ideale parkeergelegenheid voor uw reis vanaf Brussel Airport. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )