#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen <small>( + € 17,00)</small> Wassen ( + € 17,00)
  • Elektrisch laden <small>( + € 12,50)</small> Elektrisch laden ( + € 12,50)
  • Tesla laden Tesla laden

Brussel Zaventem Parkeren met Car Hotel

Goedkoop parkeren Brussel Airport doet u zeer eenvoudig via Vliegen en Parkeren. Car hotel Brussel is een van de mogelijkheden om uw auto veilig en goedkoop te parkeren bij Brussel Zaventem. De afstand tot het vliegveld bedraagt een kleine 10 minuten. De locatie van Car hotel is meer dan uitstekend onderhouden. Dit kunt u ook zien in de foto’s die te vinden zijn op onze site.

Adres parkeerplaats Bataviastraat 122, Melsbroek (Steenokkerzeel)
Reistijd shuttle: 10min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Car Hotel bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Telefonisch Reserveren

Via parkerenbrusselairport.nl is het mogelijk om telefonisch een reservering te maken. Zodoende kunt u gemakkelijk een last minute plek reserveren! De juiste parking zoeken kan ook via onze website, hiervoor hoeft u enkel uw aankomst data en retour data in te vullen. Vervolgens worden de beschikbare parkings bij Brussels Airport getoond. Ons systeem herkend automatisch of de parkeerplaats vol is, zodoende weet u zeker dat u altijd een plek weet te bemachtigen. Naast de weergave in prijs is het ook mogelijk om te filteren op overdekt parkeren, valet parkeren of uw sleutel behouden. Alle aanbieders zijn ondersteund met enkele foto’s, een routekaart en reviews van eerdere bezoekers. Deze beoordelingen zijn volledig onafhankelijk ingevuld.

Goedkoop parkeren Brussel Airport

Indien u goedkoop wilt parkeren dan bent u op onze website op het goede adres. Car Hotel Zaventem is een van de goedkopere opties om uw auto te parkeren. Bovendien is de parking bewaakt en parkeer u voor €0,- extra overdekt! Binnen 10 minuten bent u bij het vliegveld en daarmee is Car Hotel een ideale parkeergelegenheid voor uw reis vanaf Brussel Airport. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...