#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Car hotel Zaventem, dichtbij parkeren

De afgelopen jaren is vliegen via Brussels Airport Zaventem erg populair geworden. Veel vluchten zijn hier namelijk veel goedkoper dan in Nederland. De weg naar deze luchthaven kan op verschillende manieren afgelegd worden maar parkeren vlakbij de airport is vaak het meest comfortabel. Carhotel biedt Park and Ride Zaventem aan op een veilige en snelle manier. De parking ligt op 10 minuten afstand van vliegveld Zaventem en is 24 uur per dag beschikbaar. Naast veiligheid en snelheid biedt Carhotel ook goedkoop parkeren bij Zaventem. Zo kunt u al 10 dagen parkeren voor €120,-.

Lees meer
Adres parkeerplaatsBataviastraat 122, Melsbroek (Steenokkerzeel)
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Car Hotel bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Car Hotel
Car Hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Van der Staaij- 20-12-2017 "Voor 3 weken geparkeerd, keurig geholpen en voor hetzelfde bedrag stond mijn auto overdekt geparkeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 ""
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Samir B- 19-12-2017 "Chauffer was er twee keer op tijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Eenvoudig en veilig parkeren Brussel Airport

Bij Carhotel staat veiligheid hoog in het vaandel. Bij aankomst worden er eerst foto’s gemaakt van uw auto zodat u deze in dezelfde staat weer terug krijgt. Ook wordt het afgesloten parkeerterrein altijd bewaakt. Het personeel zal uw auto parkeren zodat u kunt plaatsnemen in de shuttle bus. Deze dienst is gratis en is 24 uur per dag beschikbaar. De wachttijd kan maximaal een half uur bedragen. Het afgeven van uw autosleutels is verplicht. Het kan namelijk voorkomen dat het personeel uw auto moet verplaatsen. De extra diensten die Carhotel aanbiedt, zijn diverse soorten wasprogramma’s, kleine reparaties en het verzorgen van bloemboeketten. Als u uw elektrische auto wilt opladen is dit mogelijk tegen een toeslag van €12,50.

Gemakkelijk geregeld via Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren biedt het grootste aanbod van parkings rondom vliegveld Zaventem. Op onze website of via de app kunt u de verschillende parkeeraanbieders in Zaventem makkelijk vergelijken en reserveren. Vliegt u via een andere luchthaven? Dan biedt onze tool ook hier een uitkomst in. Zo kunt u bij Vliegen en Parkeren terecht voor parkings bij verschillende airports in Nederland, België en Duitsland.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )