#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen <small>( + € 17,00)</small> Wassen ( + € 17,00)
  • Elektrisch laden <small>( + € 12,50)</small> Elektrisch laden ( + € 12,50)
  • Tesla laden Tesla laden

Car hotel Zaventem, dichtbij parkeren

De afgelopen jaren is vliegen via Brussels Airport Zaventem erg populair geworden. Veel vluchten zijn hier namelijk veel goedkoper dan in Nederland. De weg naar deze luchthaven kan op verschillende manieren afgelegd worden maar parkeren vlakbij de airport is vaak het meest comfortabel. Carhotel biedt Park and Ride Zaventem aan op een veilige en snelle manier. De parking ligt op 10 minuten afstand van vliegveld Zaventem en is 24 uur per dag beschikbaar. Naast veiligheid en snelheid biedt Carhotel ook goedkoop parkeren bij Zaventem. Zo kunt u al 10 dagen parkeren voor €120,-.

Adres parkeerplaats Bataviastraat 122, Melsbroek (Steenokkerzeel)
Reistijd shuttle: 10min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Car Hotel bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Eenvoudig en veilig parkeren Brussel Airport

Bij Carhotel staat veiligheid hoog in het vaandel. Bij aankomst worden er eerst foto’s gemaakt van uw auto zodat u deze in dezelfde staat weer terug krijgt. Ook wordt het afgesloten parkeerterrein altijd bewaakt. Het personeel zal uw auto parkeren zodat u kunt plaatsnemen in de shuttle bus. Deze dienst is gratis en is 24 uur per dag beschikbaar. De wachttijd kan maximaal een half uur bedragen. Het afgeven van uw autosleutels is verplicht. Het kan namelijk voorkomen dat het personeel uw auto moet verplaatsen. De extra diensten die Carhotel aanbiedt, zijn diverse soorten wasprogramma’s, kleine reparaties en het verzorgen van bloemboeketten. Als u uw elektrische auto wilt opladen is dit mogelijk tegen een toeslag van €12,50.

Gemakkelijk geregeld via Vliegen en Parkeren

Vliegen en Parkeren biedt het grootste aanbod van parkings rondom vliegveld Zaventem. Op onze website of via de app kunt u de verschillende parkeeraanbieders in Zaventem makkelijk vergelijken en reserveren. Vliegt u via een andere luchthaven? Dan biedt onze tool ook hier een uitkomst in. Zo kunt u bij Vliegen en Parkeren terecht voor parkings bij verschillende airports in Nederland, België en Duitsland.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...