#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
Afbeelding

Discount parking Zaventem

Parkeren bij Zaventem Airport zelf kan op een van de twee discount locaties bij het vliegveld. P Discount Low Cost en P Discount Low cost 2 zijn de opties ie het vliegveld u kan bieden. Gezamenlijk bieden zijn plaats aan 1221 auto’s die allen in de openlucht geparkeerd staan. De shuttle is 24 uur per dag beschikbaar en zet u rechtstreeks af voor de terminal. De tarieven van Discount Parking Zaventem liggen beduidend hoger dan de parkings die u vindt op ParkerenBrusselAirport.nl. Dit scheelt op 8 dagen parkeren ongeveer € 15.

Waarom kiezen voor een parking rondom Zaventem?

Naast dat het goedkoper is om te parkeren rondom het vliegveld van Zaventem parkeert u ook nog eens net zo dichtbij! Ook de aanbieders van lang parkeren Zaventem die u vindt op onze site zijn gelegen op enkele minuten afstand én 24 uur per dag beschikbaar. Parkeren Brussel Zaventem is via ons altijd betrouwbaar omdat we de aanbieders zelf checken. Ook indien u vertraging heeft wordt daar rekening mee gehouden en de shuttles kennen dan ook een flexibel rijschema doordat ze op aanvraag rijden. Zo bent u altijd binnen een mum van tijd bij het vliegveld óf weer op het terrein van de parking!

Hoe werkt het reserveren van uw parking via ParkerenBrusselAirport.nl

U geeft gemakkelijk u wensen aan voor uw parking bij Zaventem Airport en kiest vervolgens de parkeerplaats die bij u past. U doet via onze website veilig de betaling en u ontvangt direct uw reserveringsbevestiging. Op deze bevestiging staan alle stappen betreft het parkeren bij Brussel Airport gemakkelijk uitgelegd. Eenmaal bij de parking aangekomen wordt u binnen 20 minuten naar het vliegveld bebracht en opgehaald. U krijgt hier nog een kaartje met een telefoonnummer! 

Naar alle artikelen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...