#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Flyparking parkeren Zaventem

Luchthaven Brussel Zaventem ligt niet ver over de grens met België en is daarom goed aan te rijden, mits u een goede parkeerplaats kan vinden. Er zijn genoeg aanbieders die parkeren luchthaven Brussel Zaventem aanbieden, bijvoorbeeld Flyparking. Bij Flyparking kiest u tussen valet parkeren of Park and Ride (shuttle parkeren). Bij valet parkeren rijdt u naar de airport om aldaar uw auto over te geven aan een chauffeur van de parking die de auto vervolgens zal parkeren. Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto weer op u te wachten. Bij Park and Ride gaat u direct naar de parkeerlocatie en parkeert daar de auto. Vervolgens wordt u met de gratis shuttlebus naar de airport gebracht en bij terugkomst weer opgehaald.
Adres parkeerplaats Vilvoordselaan 78, Brussel
Reistijd shuttle: 14min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Flyparking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Goedkoop parkeren luchthaven Zaventem

Bij Flyparking proberen ze zo scherp mogelijke prijzen te hanteren. Of u nu kort of lang wilt parkeren luchthaven Brussel, bij Flyparking betaalt u altijd een zeer lage prijs. Parkeren Zaventem kan bij deze parking al vanaf 1 dag. Hier hoeft u geen extra kosten meer te betalen om uw auto overdekt te parkeren. Ook de shuttlebus levert u geen extra kosten op, want die is gratis. Wilt u weten hoe de deze parkeerdienst met shuttle service nu exact werkt kunt u de pagina met parkeervormen raadplegen waarin duidelijk uitgelegd wordt wat de service inhoud.

Goede parking Zaventem

Het kan heel lastig zijn om een goede parking te vinden in de omgeving van Brussel Zaventem airport. Maar het kan ook veel eenvoudiger. Via de website parkerenbrusselairport.nl krijgt u de gewenste hulp, waardoor het u heel veel tijd scheelt. Het enige wat u hoeft te doen is aan te klikken wat uw voorkeuren zijn, waarna de website de rest doet. Er wordt een vergelijking gemaakt en u kunt daarna zonder extra kosten de parking van uw keuze reserveren. 
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...