#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Flyparking parkeren Zaventem

Luchthaven Brussel Zaventem ligt niet ver over de grens met België en is daarom goed aan te rijden, mits u een goede parkeerplaats kan vinden. Er zijn genoeg aanbieders die parkeren luchthaven Brussel Zaventem aanbieden, bijvoorbeeld Flyparking. Bij Flyparking kiest u tussen valet parkeren of Park and Ride (shuttle parkeren). Bij valet parkeren rijdt u naar de airport om aldaar uw auto over te geven aan een chauffeur van de parking die de auto vervolgens zal parkeren. Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto weer op u te wachten. Bij Park and Ride gaat u direct naar de parkeerlocatie en parkeert daar de auto. Vervolgens wordt u met de gratis shuttlebus naar de airport gebracht en bij terugkomst weer opgehaald.
Lees meer
Adres parkeerplaatsVilvoordselaan 78, Brussel
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Flyparking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Flyparking
Flyparking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Guntlisbergen- 23-07-2019 "Super geregeld ????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JHM Bessems- 13-07-2019 " "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Bors- 26-06-2019 "Alles oké geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
fam. Haafkes- 20-12-2017 "Doen wat ze beloven, alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Van der Weijst- 19-12-2017 "Medewerker spraak meerdere talen dat was fijn, voor de rest prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emiel Toonders- 19-12-2017 "Locatie was niet super netjes maar het was ook de goedkoopste..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren luchthaven Zaventem

Bij Flyparking proberen ze zo scherp mogelijke prijzen te hanteren. Of u nu kort of lang wilt parkeren luchthaven Brussel, bij Flyparking betaalt u altijd een zeer lage prijs. Parkeren Zaventem kan bij deze parking al vanaf 1 dag. Hier hoeft u geen extra kosten meer te betalen om uw auto overdekt te parkeren. Ook de shuttlebus levert u geen extra kosten op, want die is gratis. Wilt u weten hoe de deze parkeerdienst met shuttle service nu exact werkt kunt u de pagina met parkeervormen raadplegen waarin duidelijk uitgelegd wordt wat de service inhoud.

Goede parking Zaventem

Het kan heel lastig zijn om een goede parking te vinden in de omgeving van Brussel Zaventem airport. Maar het kan ook veel eenvoudiger. Via de website parkerenbrusselairport.nl krijgt u de gewenste hulp, waardoor het u heel veel tijd scheelt. Het enige wat u hoeft te doen is aan te klikken wat uw voorkeuren zijn, waarna de website de rest doet. Er wordt een vergelijking gemaakt en u kunt daarna zonder extra kosten de parking van uw keuze reserveren. 
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )