#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

FlyParking Brussel-Zaventem Airport

Uw auto parkeren wanneer u gaat vliegen regelt u eenvoudig zelf en zeer snel via parkerenbrusselairport.nl. Parkeren Brussel Zaventem kan al bij zeven verschillende aanbieders. Deze kunt u eenvoudig met elkaar vergelijken door de gewenste data en opties in voorkeur aan te geven. Hierna zullen aanbieders op prijs met elkaar vergeleken worden, de kosten per dag en totaal voor het parkeertermijn. Doormiddel van de sorteer buttons kunt u kiezen om de parkeeraanbieders te sorteren op afstand tot de luchthaven en bijvoorbeeld voor het behoud van uw autosleutel. Mede door deze functies kunt u een snelle keuze maken welke parking het meest voor geschikt is.

Adres parkeerplaats Vilvoordselaan 78, Brussel
Reistijd shuttle: 14min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Flyparking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Goedkoop parkeren Zaventem gemakkelijk geregeld!

Besparen op parkeerkosten doet u wanneer u een parkeerplek reserveert bij parkerenbrusselairport.nl door het grote aanbod en de vele parkeeraanbieders kunt u altijd goedkoop parkeren bij Zaventem airport. Naast goedkoop parkeert u altijd veilig en vertouwd door de speciaal geselecteerde parkeerplaatsen die worden weergegeven op de website. Auto’s worden ten alle tijden op de parkeerplaats van de aanbieder geparkeerd zoals deze worden weergegeven op de foto’s. Verder zijn de parkeerplaatsen voorzien van omheining en camerabewaking. Indien gewenst kunt u een parkeerplaats kiezen waarbij u uw autosleutel mee kan nemen op reis. Hiermee bent u 100% verzekerd dat er niemand in uw auto zal rijden.

Shuttle parkeren, flexibel - gemakkelijk & super snel!

Doormiddel van de service shuttle parkeren parkeert u uw auto buiten de luchthaven bij een parkeergarage waarna u middels een busje naar de luchthaven wordt gebracht. Door te kiezen van deze service bent u vele malen goedkoper uit dan parkeren op de luchthaven. Daarnaast bespaard u tijd doordat u geen parkeerplek hoeft te zoeken en een eind hoeft te lopen naar de juiste terminal. Met één telefoontje zal het busje bij terugkomst weer voor u klaarstaan om u naar uw auto te brengen op de parkeergarage. Klanten beoordelelen onze service en de aangeboden parkeerplaatsen met gemiddeld een 8,5. Door de vele gebruikservaringen bent u er zeker van dat u niet alleen goedkoper maar ook betrouwbaar kunt parkeren rondom het vliegveld bij Brussel Zaventem.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...