#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 14min reizen 14min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

FlyParking Brussel-Zaventem Airport

Uw auto parkeren wanneer u gaat vliegen regelt u eenvoudig zelf en zeer snel via parkerenbrusselairport.nl. Parkeren Brussel Zaventem kan al bij zeven verschillende aanbieders. Deze kunt u eenvoudig met elkaar vergelijken door de gewenste data en opties in voorkeur aan te geven. Hierna zullen aanbieders op prijs met elkaar vergeleken worden, de kosten per dag en totaal voor het parkeertermijn. Doormiddel van de sorteer buttons kunt u kiezen om de parkeeraanbieders te sorteren op afstand tot de luchthaven en bijvoorbeeld voor het behoud van uw autosleutel. Mede door deze functies kunt u een snelle keuze maken welke parking het meest voor geschikt is.

Lees meer
Adres parkeerplaatsVilvoordselaan 78, Brussel
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Flyparking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Flyparking
Flyparking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Guntlisbergen- 23-07-2019 "Super geregeld ????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JHM Bessems- 13-07-2019 " "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johannes Bors- 26-06-2019 "Alles oké geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
fam. Haafkes- 20-12-2017 "Doen wat ze beloven, alles goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Nicole Van der Weijst- 19-12-2017 "Medewerker spraak meerdere talen dat was fijn, voor de rest prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Emiel Toonders- 19-12-2017 "Locatie was niet super netjes maar het was ook de goedkoopste..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren Zaventem gemakkelijk geregeld!

Besparen op parkeerkosten doet u wanneer u een parkeerplek reserveert bij parkerenbrusselairport.nl door het grote aanbod en de vele parkeeraanbieders kunt u altijd goedkoop parkeren bij Zaventem airport. Naast goedkoop parkeert u altijd veilig en vertouwd door de speciaal geselecteerde parkeerplaatsen die worden weergegeven op de website. Auto’s worden ten alle tijden op de parkeerplaats van de aanbieder geparkeerd zoals deze worden weergegeven op de foto’s. Verder zijn de parkeerplaatsen voorzien van omheining en camerabewaking. Indien gewenst kunt u een parkeerplaats kiezen waarbij u uw autosleutel mee kan nemen op reis. Hiermee bent u 100% verzekerd dat er niemand in uw auto zal rijden.

Shuttle parkeren, flexibel - gemakkelijk & super snel!

Doormiddel van de service shuttle parkeren parkeert u uw auto buiten de luchthaven bij een parkeergarage waarna u middels een busje naar de luchthaven wordt gebracht. Door te kiezen van deze service bent u vele malen goedkoper uit dan parkeren op de luchthaven. Daarnaast bespaard u tijd doordat u geen parkeerplek hoeft te zoeken en een eind hoeft te lopen naar de juiste terminal. Met één telefoontje zal het busje bij terugkomst weer voor u klaarstaan om u naar uw auto te brengen op de parkeergarage. Klanten beoordelelen onze service en de aangeboden parkeerplaatsen met gemiddeld een 8,5. Door de vele gebruikservaringen bent u er zeker van dat u niet alleen goedkoper maar ook betrouwbaar kunt parkeren rondom het vliegveld bij Brussel Zaventem.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )