#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Holiday Inn Bij Brussel Airoprt

Let op, de shuttle dienst rijdt met een vast schema en is enkel beschikbaar tussen 04:05-10:30 & 18:00-23:40 uur.  Indien u buiten de shuttle tijden wenst te parkeren kunt u de luchthaven bereiken middels een taxi (á € 12,50 enkele rit) of openbaar vervoer (lijnbus 272). ​

Parkeren bij luchthaven Brussel Zaventem kan voor problemen zorgen als u niet op tijd reserveert. Een goede optie om een parkeerplek voor uw auto te reserveren is bij Holiday Inn. Bij deze goed bewaakte parking bij het Holiday Inn hotel kunt u gebruik maken van twee verschillende parkeervormen. Ten eerste kunt u kiezen voor valet parkeren, waarbij u direct naar het vliegveld rijdt. Hier draagt u uw auto over aan een chauffeur van de parking die uw auto zal parkeren en bij terugkomst weer bij het vliegveld aan u terug levert. Ten tweede is er de Park and Ride (shuttle parkeren) optie. Hierbij rijdt u naar de parking vanwaar u met de gratis shuttlebus van en naar het vliegveld wordt gebracht.
Adres parkeerplaats Holidaystraat 7, Diegem
Reistijd shuttle: 6min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Holiday Inn bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Goedkoop parkeren Zaventem Airport zo geregeld

Uiteraard wilt u het liefst een veilige en betrouwbare parking voor uw auto, maar dat betekent niet dat het automatisch veel geld kost. Goedkoop parkeren bij Zaventem behoort zeker tot de mogelijkheden, zo ook bij de parking van Holiday Inn. Hier betaalt u voor 8 dagen parkeren bij Zaventem slechts 10 euro per dag. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbare en veilig parkeerplaats vlakbij de airport.

Parkeren Zaventem vergelijken via Vliegen en Parkeren

Er zijn tal van mogelijkheden om uw auto te parkeren bij airport Brussel Zaventem. Als u ervoor kiest vanaf deze luchthaven te vliegen, is het ook nodig om te weten waar u uw auto veilig en tegen een juiste prijs kunt parkeren gedurende uw reis. Parkerenbrusselairport.nl is de parkeerexpert en via deze website kunt u zeer gemakkelijk alle parkings met elkaar vergelijken. U kunt precies uw wensen aangeven, of u nu lang wilt parkeren bij Zaventem of het liefst gebruikmaakt van valet parkeren. U vult uw voorwaarden in en de vergelijking wordt voor u gemaakt. Reserveren via de website brengt geen extra kosten met zich mee.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...