#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren Brussel Zaventem met Parking Express

Vliegen vanaf vliegveld Brussel Zaventem is voor veel reizigers een handig en goedkoop alternatief. Er zijn veel opties voor goedkoop parkeren bij vliegveld Brussel. Eén zo een goede optie is parkeren bij Brussels Airport Express Zaventem. 12 dagen parkeren bij Brussel Airport doet u hier al vanaf 96€! Deze parking ligt op slechts 5 minuten afstand van de luchthaven en biedt u kort/lang parkeren aan in de vorm van het zogenoemde park and ride. De parking beschikt over 400 parkeerplaatsen en is beveiligd met camera’s en parkeerwachters. Hier is overdekt parkeren mogelijk en kunt u kiezen voor een extra service in de vorm van een wasbeurt voor uw auto.

Adres parkeerplaats Hoogstraat 206, Zaventem
Reistijd shuttle: 5min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Express bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Park and Ride vliegveld Brussel

De parkeeroptie die Parking Express aanbiedt, wordt Park and Ride genoemd, ook wel shuttle parkeren. Dit houdt in dat u naar de parkeerlocatie rijdt waar u uw auto kunt parkeren. Vervolgens wordt u met de gratis luxe shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Deze shuttlebus rijdt 24 uur per dag en 7 dagen per week. U hoeft hierop dus niet te wachten en kunt vrijwel direct instappen. Bij terugkomst wordt u opgehaald en met de shuttlebus naar de parking gebracht, waarna u weer huiswaarts kunt.

Parkeren vliegveld Brussel vergelijken

Door de verschillende mogelijkheden voor parkeren bij vliegveld Brussel te vergelijken, krijgt u snel een handig overzicht en kunt u gemakkelijk kiezen wat voor u de beste optie is. Via Vliegen en Parkeren kunt u uw wensen invullen waarna er snel een overzicht komt met de juiste parkeeropties voor u. U kunt aangeven welke wensen voor u het belangrijkst zijn, waardoor de voor u beste optie bovenaan komt te staan. Op deze manier wordt parkeren bij vliegveld Brussel nog makkelijker!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...