#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Zaventem Parkeren met Sky Parking

Reist u voor uw vakantie of zakenreis via Brussel Airport Zaventem? Dan is het wel zo gemakkelijk als u uw auto dichtbij kunt parkeren Brussel Zaventem. Het parkeerterrein van Sky Parking leent zich uitstekend voor lang parkeren dichtbij de luchthaven en bevindt zich op 8 minuten afstand van Brussel Airport parkeren. Overdekt parkeren is mogelijk zonder extra kosten. De parking is namelijk volledig overdekt! Sky Parking is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Parkeren Zaventem kunt u middels verschillende diensten, namelijk de shuttle en de valet service. Weet u niet precies wat de verschillen zijn kunt u hier een goede video vinden over wat deze soorten parkeerdiensten nu eigenlijk betekenen.
Lees meer
Adres parkeerplaats Vilvoordelaan 120, 1830 Machelen
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Sky Parking Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren Brussel Airport vergelijken

Met Vliegen en Parkeren kunt u verschillende parkeeraanbieders in Nederland, België en Duitsland met elkaar vergelijken. Zo kunt u uw keuze maken op basis van prijs maar ook kiezen voor de extra diensten die de parking aanbiedt. Sky Parking is één van de Zaventem parkeren parkings die overdekt parkeren tegen een lage prijs biedt. Goedkoop parkeren Zaventem is dus zeker mogelijk. Het vervoer naar en van de luchthaven zit hierbij inbegrepen. Als extra service kunt u kiezen voor de handcarwash.

Staat mijn auto wel veilig?

Als u uw auto voor een langere tijd achterlaat, wilt u er wel zeker van zijn dat deze veilig staat. Vliegen en Parkeren checkt van te voren altijd de desbetreffende aanbieder. Op onze website en app vind u dus enkel betrouwbare en veilige parkings! Zo is het terrein van Sky Parking voorzien van camera’s en 24 uur per dag bewaakt door een parkeerwachter. Veilig parkeren vliegveld Zaventem is dus verzekerd. Bent u nog niet overtuigd? Lees dan hier de verhalen van onze huidige klanten die voor u al eens gebruik hebben gemaakt van vliegen en parkeren. 
 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )