#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Sky Parking Valet Brussels Airport

Wellicht heeft u wel eens van Sky parking Zaventem Airport gehoord, maar wist u dat zij ook een uitstekende Valetservice aanbieden? Dit is een vrij unieke vorm van Zaventem Parking en komt niet veel voor rondom de luchthaven. Echter is dit een zeer comfortabele en minst tijdrovende vorm van parkeren. De parking is uitstekend beveiligd met omheining en een slagboom. Zowel Sky Parking Valet Zaventem Airport als de gratis valetservice zijn 4 uur per dag geopend. Dus zelfs als u midden in de nacht aankomt, kunt u eenvoudig parkeren. Het terrein is verhard en er is geen maximale doorrijhoogte. Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage zodat u snel en gemakkelijk op weg bent!

Lees meer
Contactlocatie Valet Leopoldlaan, 1930 Zaventem, België
Adres parkeerplaats Vilvoordelaan 120, Machelen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Sky Parking Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Hoe gaat het parkeren bij Sky Parking Valet in zijn werk?

Wilt u bij Sky Parking Zaventem Valet parkeren? De naam verraadt het al; hier parkeert u namelijk middels een valetservice. Zoals eerder vermeld, is dit een zeer snelle en eenvoudige vorm van parkeren. U hoeft enkel 30 minuten voor aankomst bij de luchthaven contact op te nemen met de parking, via het telefoonnummer dat vermeld staat op de reserveringsbevestiging. Wanneer u bij de luchthaven arriveert, zal er een gecertificeerde chauffeur van Zaventem Airport Sky Parking Valet uw auto overnemen Dit betekent dat uw auto geparkeerd wordt, terwijl u al een koffie besteld heeft op de luchthaven! Bij terugkomst herhaalt het proces zich en zal uw auto weer voor de terminal voor u klaargezet worden.

Reviews Sky Parking Valet

Omdat wij de mening van de klant erg hoog in het vaandel hebben staan, geven wij iedere klant de mogelijkheid om een review achter te laten. Dit geldt voor zowel de parking als voor ons. Zo kunnen wij de kwaliteit van het aanbod op ons platform altijd blijven optimaliseren. Bent u benieuwd naar de beoordeling van Sky Parking Valet luchthaven Zaventem? Neem een kijkje tussen de geheel onafhankelijke reviews en laat u inspireren. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )