#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Times parking Brussel Airport

Wilt u graag met eigen vervoer naar het vliegveld komen en zelf Brussel Zaventem parkeren? Bij Times Parking kunt u uw auto parkeren op een overdekte locatie en kunt u uw autosleutel gewoon bij u houden. Als u aankomt op deze parking Zaventem staat de shuttle bus al op u te wachten. Hierdoor wordt u, nadat u uw auto op 1 van de 210 parkeerplaatsen heeft geparkeerd, geheel kosteloos en snel naar de luchthaven gebracht. Behalve deze snelle service, heeft u bij Times Parking ook nog eens een veiligheidsgarantie. Het terrein is namelijk voorzien van beveiligingscamera’s en 24/7 bewaking. Op deze manier kunt u zorgeloos en goedkoop parkeren Brussel airport.
Adres parkeerplaats Gillekensstraat 1, Vilvoorde
Reistijd shuttle: 10min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Times Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Altijd Inclusief gratis shuttle service 

Times Parking Brussel Airport biedt u de snelle en comfortabele shuttle service aan. Dat betekent dat u vrijwel direct met de shuttle bus van de parking naar de terminal wordt gebracht. De herkenbare shuttle bus rijdt 24 uur per dag en 7 dagen per week. Hierdoor is er geen wachttijd en bent u binnen een mum van tijd op het vliegveld. Snelheid en gemakkelijkheid zijn kenmerkend voor deze parking Brussels Airport service. Ook zijn de medewerkers van de parking zo klantvriendelijk om u te helpen met de zware bagage. Om een juiste keuze te maken kunt u hier informatie vinden over de parkeervormen.

Vergelijk eenvoudig en snel de tarieven via Vliegen en Parkeren

Om u de beste en goedkoopste parkeeroptie aan te bieden, vergelijkt Vliegen en Parkeren de aanbieders betreft lang parkeren Zaventem. Het enige wat u hoeft te doen, is uw voorkeuren en reisdata invullen, waarna Vliegen en Parkeren u een overzicht geeft van de parkings waar u kunt goedkoop parkeren Zaventem. Het reserveren gebeurt daarna overzichtelijk en snel. U wordt zo een hoop tijd en werk uit handen genomen en bent u verzekerd van een goede en veilige parkeerplaats bij het vliegveld Brussel Zaventem.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...