#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren bij Zaventem met Times Parking

Wie vliegt vanaf luchthaven Zaventem heeft de mogelijkheid om via ParkerenBrusselAirport.nl een goedkope parkeerplaats te reserveren. Via ons maakt u altijd een scherpe deal wat betreft parkeren Zaventem en parkeert u veilig! De locatie Times Parking is gevestigd aan de Broekstraat in Vilvoorde en is volledig bewaakt. U parkeert standaard gratis in een overdekte hal en deze wordt 24 uur per dag bewaakt!  De shuttle van en naar het vliegveld zit net als bij alle andere parkings  van Vliegen en Parkeren bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar.

Adres parkeerplaats Gillekensstraat 1, Vilvoorde
Reistijd shuttle: 10min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Times Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Het voordeel van reserveren via ParkerenBrusselAirport.nl

Gezien het diverse aanbod van lang parkeren Zaventem van de parkings rondom het vliegveld is vergelijken wel zo handig. Wij geven u onze eigen selectie weer van enkel betrouwbare parkings die de service aanbieden die wij verwachten voor onze klanten. Het voordeel van vele parkings bij Zaventem is dat zij standaard overdekt parkeren aanbieden. Ook hier kunt u makkelijk op selecteren, evenals op prijs, reistijd, sleutelbehoud en servicemogelijkheden. Zo kunt u niet alleen kiezen voor goedkoop parkeren Zaventem maar ook gaan voor extra snelle service middels valet parking Zaventem.

Laat uw auto voorrijden middels valet parking

Wie graag geen tijd wilt verliezen is valet parkeren een zeer interessante optie. Bij deze vorm van parkeren rijdt u niet naar de parking toe maar naar de vertrekhal! 20 minuten voordat u verwacht aan te komen belt u naar uw chauffeur en hij zal voor u klaarstaan. Samen controleren jullie de auto en zal deze geparkeerd worden op een bewaakte parkeerplaats. Bij terugkomst neemt u weer contact op nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Uw auto zal voor u klaarstaan en u kunt direct huiswaarts keren. Parkeren Brussel Zaventem is zodoende super gemakkelijk en comfortabel. In onze instructievideo geven we u ook een gemakkelijke uitleg

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...