#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Korting Aeropark1000 Brussel Airport

Onze Timo heeft speciaal voor u een actie weten te regelen! Wij kunnen daarom nu tijdelijk de parking Aeropark1000 voordeliger aanbieden! Aeropark bevindt zich maar op 7 minuten reisafstand van Brussel airport en daarnaast zijn zij ook nog eens 24-uur per dag geopend. Dat is een groot voordeel van deze Parking Zaventem, want op die manier staat uw auto altijd onder toezicht. Wij kunnen ons voorstellen dat dit erg prettig is wanneer u wilt lang parkeren bij Brussel Airport.  

Lees meer
Adres parkeerplaatsVerdunstraat 679, 1130 Brussel
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Brussel Aeropark1000 bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren Brussel Airport, via Vliegen en Parkeren

Op Vliegen en Parkeren reserveert u al binnen twee minuten uw parkeerplek bij Brussel airport! Dat is handig, want dan hoeft u geen extra reistijd in te plannen om nog een parking te vinden voor uw vlucht. U rijdt direct naar het adres op de reserveringsbevestiging toe en hoeft nergens meer aan te denken. Omdat wij onze vliegreizigers graag willen helpen bij een onbezorgde vakantie of reis, maken wij alle parkeermogelijkheden rondom Brussel graag voor hen inzichtelijk. Het enige wat u nog hoeft te doen is de reisdata en overige reiswensen in te vullen! Hierna gaan we samen met u op zoek naar alle beschikbare mogelijkheden. Dan rest zich nog maar één taak en dat is het parkeren bij Zaventem. ParkerenBusselairport is een onderdeel van VliegenenParkeren.

Shuttle parkeren met Aeropark1000

In principe zijn er twee manieren om te parkeren bij Brussel Zaventem: Het shuttle-/ en valet parkeren. Hier leggen we het shuttle parkeren even kort uit, omdat dit de parkeervorm is die Aeropark1000 aanbiedt. Shuttle parkeren is een erg voordelige parkeervorm en dus wordt deze vaak gekozen. Dat houdt in dat u niet op het airport zelf, maar juist rondom Zaventem gaat parkeren. U rijdt eerst naar het adres van Aeropark toe en wordt vervolgens met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst belt u de chauffeur en hij/zij zal u weer oppikken. U kunt dan gemakkelijk de weg naar huis vervolgen. Voor overige vragen over het shuttle parkeren, bel of mail ons gerust!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )