#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Korting Aeropark1000 Brussel Airport

Onze Timo heeft speciaal voor u een actie weten te regelen! Wij kunnen daarom nu tijdelijk de parking Aeropark1000 voordeliger aanbieden! Aeropark bevindt zich maar op 7 minuten reisafstand van Brussel airport en daarnaast zijn zij ook nog eens 24-uur per dag geopend. Dat is een groot voordeel van deze Parking Zaventem, want op die manier staat uw auto altijd onder toezicht. Wij kunnen ons voorstellen dat dit erg prettig is wanneer u wilt lang parkeren bij Brussel Airport.  

Adres parkeerplaats Verdunstraat 679, 1130 Brussel
Reistijd shuttle: 7min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Korting Brussel Aeropark1000 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren Brussel Airport, via Vliegen en Parkeren

Op Vliegen en Parkeren reserveert u al binnen twee minuten uw parkeerplek bij Brussel airport! Dat is handig, want dan hoeft u geen extra reistijd in te plannen om nog een parking te vinden voor uw vlucht. U rijdt direct naar het adres op de reserveringsbevestiging toe en hoeft nergens meer aan te denken. Omdat wij onze vliegreizigers graag willen helpen bij een onbezorgde vakantie of reis, maken wij alle parkeermogelijkheden rondom Brussel graag voor hen inzichtelijk. Het enige wat u nog hoeft te doen is de reisdata en overige reiswensen in te vullen! Hierna gaan we samen met u op zoek naar alle beschikbare mogelijkheden. Dan rest zich nog maar één taak en dat is het parkeren bij Zaventem. ParkerenBusselairport is een onderdeel van VliegenenParkeren.

Shuttle parkeren met Aeropark1000

In principe zijn er twee manieren om te parkeren bij Brussel Zaventem: Het shuttle-/ en valet parkeren. Hier leggen we het shuttle parkeren even kort uit, omdat dit de parkeervorm is die Aeropark1000 aanbiedt. Shuttle parkeren is een erg voordelige parkeervorm en dus wordt deze vaak gekozen. Dat houdt in dat u niet op het airport zelf, maar juist rondom Zaventem gaat parkeren. U rijdt eerst naar het adres van Aeropark toe en wordt vervolgens met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst belt u de chauffeur en hij/zij zal u weer oppikken. U kunt dan gemakkelijk de weg naar huis vervolgen. Voor overige vragen over het shuttle parkeren, bel of mail ons gerust!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...