#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Van der Valk, Brussel Airport 

Parkeren bij Brussel Zaventem is snel en eenvoudig geregeld via Parkerenbrusselairport.nl. Wij zetten namelijk alle mogelijkheden voor u op een rijtje! Het Van der Valk Hotel bij Brussel Airport is een van deze mogelijkheden. Deze parking bevindt zich op maar 6 minuten reistijd van het vliegveld en biedt parkeerplaatsen aan in combinatie met een shuttle parking. Het voordeel van het parkeren bij zo een hotel is natuurlijk dat zij 24-uur per dag geopend zijn, en uw auto dus ook 24-uur onder toezicht staat geparkeerd. Op die manier kunt u onbezorgd op reis gaan!

Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Van der Valk bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Bij Brussel Zaventem parkeren met Vliegen en Parkeren

Op zoek naar goedkoop parkeren Brussel Airport? Maar bent u het overzicht in mogelijkheden helemaal verloren? Dan helpen wij u via onze website graag verder. Parkerenbrusselairport.nl is onderdeel van VliegenenParkeren.nl en streeft dus dezelfde doelen na: Het inzichtelijker maken van alle parkeermogelijkheden rondom vliegvelden. Zo betalen onze klanten nooit te veel voor een parkeerplaats en daarnaast zetten we alle opties op een rijtje. Of u nu wilt kort- of lang parkeren rondom Brussel Airport, voor iedere vliegreiziger hebben wij een geschikte parking! Voor meer informatie of vragen, kijk ook in onze FAQ.

Hoe werkt shuttle parkeren bij Van der Valk

Zoals hierboven al beschreven, maakt Van der Valk gebruikt van de shuttle parkeervorm. Dat houdt in dat u vooraf naar de parkeerplaats van het Van der Valk hotel rijdt. Vanaf daar wordt u middels een shuttle busje verder naar het terminal gebracht. Een parking bij Zaventem zoeken is dan niet langer nodig. Bij terugkomst belt u de chauffeur van Van der Valk op en wordt u weer opgehaald. Deze parkeervorm is een veelgeboekte optie wanneer men op zoek is naar een discount parking Zaventem.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...