#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Van der Valk, Brussel Airport 

Parkeren bij Brussel Zaventem is snel en eenvoudig geregeld via Parkerenbrusselairport.nl. Wij zetten namelijk alle mogelijkheden voor u op een rijtje! Het Van der Valk Hotel bij Brussel Airport is een van deze mogelijkheden. Deze parking bevindt zich op maar 6 minuten reistijd van het vliegveld en biedt parkeerplaatsen aan in combinatie met een shuttle parking. Het voordeel van het parkeren bij zo een hotel is natuurlijk dat zij 24-uur per dag geopend zijn, en uw auto dus ook 24-uur onder toezicht staat geparkeerd. Op die manier kunt u onbezorgd op reis gaan!

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Van der Valk bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Van der Valk
Van der Valk wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roothans- 19-12-2017 "Tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
w. Walstra- 19-12-2017 "Terugweg wel 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thodör Biswalz- 19-12-2017 "Moesten de plek nog even afspreken maar voor de rest alles duidelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Bij Brussel Zaventem parkeren met Vliegen en Parkeren

Op zoek naar goedkoop parkeren Brussel Airport? Maar bent u het overzicht in mogelijkheden helemaal verloren? Dan helpen wij u via onze website graag verder. Parkerenbrusselairport.nl is onderdeel van VliegenenParkeren.nl en streeft dus dezelfde doelen na: Het inzichtelijker maken van alle parkeermogelijkheden rondom vliegvelden. Zo betalen onze klanten nooit te veel voor een parkeerplaats en daarnaast zetten we alle opties op een rijtje. Of u nu wilt kort- of lang parkeren rondom Brussel Airport, voor iedere vliegreiziger hebben wij een geschikte parking! Voor meer informatie of vragen, kijk ook in onze FAQ.

Hoe werkt shuttle parkeren bij Van der Valk

Zoals hierboven al beschreven, maakt Van der Valk gebruikt van de shuttle parkeervorm. Dat houdt in dat u vooraf naar de parkeerplaats van het Van der Valk hotel rijdt. Vanaf daar wordt u middels een shuttle busje verder naar het terminal gebracht. Een parking bij Zaventem zoeken is dan niet langer nodig. Bij terugkomst belt u de chauffeur van Van der Valk op en wordt u weer opgehaald. Deze parkeervorm is een veelgeboekte optie wanneer men op zoek is naar een discount parking Zaventem.

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )