#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Van der Valk Brussel Airport 

Brussel Airport is de nationale luchthaven van België en tevens ook de grootste luchthaven van het land. Het kan hier erg druk zijn en dit bevorderd het parkeren rondom Brussel Airport niet. Bij Vliegen en Parkeren hebben we een ruim aanbod van parkeergelegenheden rondom Brussel Airport. Parkeren vliegveld Brussel kan in de vormen van shuttle en valet parking. Bij van der Valk kunt u enkel parkeren in de vorm van shuttle parking. De parkeerplaats bij van der Valk is uitstekend beveiligd en men biedt uitstekende service. Uw auto staat dus altijd veilig wanneer u kiest voor parking Brussel Airport.

Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Van der Valk bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren Brussel Airport bij Vliegen & Parkeren

Goedkoop parkeren Brussel Airport doet u via Vliegen en Parkeren. U kunt eenvoudig ons voordelige én betrouwbare aanbod vergelijken en sorteren op de manier die u graag wilt. Ook voor lang parkeren Brussel Airport kunt u bij ons terecht.  Wanneer u uw ideale parkeerplek heeft gevonden kunt u deze ook direct reserveren. Na uw reservering krijg u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging, hierin staat alle informatie netjes opgesomd. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice. Onze service wordt gewaardeerd met een 8,4 en 96% beveelt ons aan, hier zijn wij enorm trots op!

Shuttle Parking bij Van der Valk

Shuttle parkeren is dé vorm van goedkoop parkeren vliegveld Brussel. Het is de meest voordelige vorm van parkeren. Wanneer u heeft gekozen voor shuttle parking dan rijdt u zelf naar de parkeerplaats en hier dient u zelf uw auto te parkeren. Vervolgens wordt u middels een shuttle Zaventem naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst neemt u wanneer u uw koffers weer in bezit heeft contact op met de parking en er zal direct een shuttlebus uw kant op komen. De shuttlebus zal u vervolgens weer netjes bij uw auto afzetten.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...