#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Vergelijk Parkeren Brussels Airport

Brussels Airport faciliteerde in 2017 maar liefst 237 duizend vluchten, die ruim 24,8 miljoen reizigers naar hun bestemming hebben gebracht. Hiermee is de luchthaven de grootste van België! Brussels airport is gevestigd in de gemeente Zaventem. Dit ligt 12 kilometer van de hoofdstad Brussel. Dit is een van de redenen dat vanaf 2006 de naam van de luchthaven officieel in Brussels Airport veranderde in plaats van Zaventem Airport. De voornaamste reden voor deze verandering is om zo 20 andere belangrijke vliegvelden rechtstreeks te verbinden.

Echter begint de reis van al deze miljoen passagiers niet op het vliegveld, maar op de weg hiernaartoe. Zij komen grotendeels met hun auto via de A201 en de R0 oftewel, de ring omtrent Brussel. Toch heeft Parking luchthaven Zaventem ‘maar’ een capaciteit van 10.600 plaatsen. Met deze beperkte parkeerplekken kan het grote aantal reizigers niet worden opgevangen. Om die reden kan het vinden van een parking Zaventem luchthaven nog een hele klus worden en veel stress opleveren wanneer u een vlucht moet halen! Gelukkig zijn er nog veel meer parkeermogelijkheden rondom Brussels Airport. Echter is het zoeken naar uw ideale parkeerplek lastig, omdat er weinig overzicht is over alle verschillende mogelijkheden. Met behulp van ons platform, kunt u eenvoudig alle verschillende parkeermogelijkheden vergelijken en zo een weloverwogen keuze te maken!

 

Open aanbiederlijst
Adres Leopoldlaan, 1930, Zaventem, België
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Brussels Zaventem

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Parkeermogelijkheden Brussels Airport

 

Categorie

Beste optie

Best beoordeeld:

Park and Go

Goedkoopste Shuttle parking:

Sky Parking

Goedkoopste Valet parking:

Sky Parking

Parkeren op loopafstand

P1 Zaventem

Aantal parkeermogelijkheden:

10 (officiële) parkeerplaatsen

 * De gegevens in bovenstaand overzicht zijn gebaseerd op een periode van 8 dagen in de periode september 2019, mits u ten minste twee weken van tevoren reserveert. Let op! Tarieven kunnen in andere gevallen dus afwijken!

Wilt u graag parkeren Zaventem? In bovenstaand overzicht kunt u eenvoudig aflezen welke parking uitspringt op welk gebied! Naast de 10 officiële parkeerplekken, zijn er nog vele budgetaanbieders. U hoeft op onze website enkel in te vullen wat u wensen qua parkeren zijn en deze parkeerplaatsen worden voor u op een rijtje gezet. Zij worden met elkaar vergeleken op basis van de veiligheid, faciliteiten en de aangeboden services. Op die manier heeft u binnen 2 minuten gereserveerd, zonder reserveringskosten!

Officiële Parkeerplaatsen van Brussels Airport

Er zijn maar liefst 10 officiële parkeerplekken beschikbaar bij Parking Zaventem. Deze zijn enkel te boeken via Brussels Airport zelf. Maar omdat deze door de luchthaven niet duidelijk beschreven worden, hebben wij er hieronder een aantal voor u beschreven:

  • P4 is een unieke vorm van parkeren. Bij deze parkeermogelijkheid heeft u namelijk zowel de keuze om te voet naar de luchthaven te reizen of u kunt gebruik maken van ‘de lijn’, een gratis transfer. De reistijd bedraagt 10 minuten wanneer u te voet reist.
  • P1 Front heet zo, omdat deze direct voor de luchthaven ligt. Om diezelfde reden wordt deze Zaventem parking ook gebruikt als Kiss&Ride locatie. Deze parking is dus een uitstekende keuze indien u dichtbij de luchthaven wilt parkeren, hier betaalt u dan ook de prijs voor.
  • Discount parking 1 & Discount parking 2 zijn meer voordelige optie van officieel parkeren Zaventem luchthaven. Bij deze parking wordt u middels een shuttleservice naar de luchthaven gebracht en weer opgehaald.

 

Alternatieve Parkeerplaatsen van Brussels Airport

Omdat de officiële parkeerplekken toch de duurdere opties zijn, bieden wij u alternatieve parkeergelegenheden aan waar u tegen scherpe tarieven kunt parkeren. Hieronder staan er een aantal voor u beschreven:

  • Skyparking Shuttle is de meest voordelige shuttleparking. De parkeerplaats en de services zijn 24/7 beschikbaar en de reistijd met de shuttlebussen is 10 minuten.
  • Skyparking Valet is de meest voordelige valetparking, want het is de enige! Uw auto wordt voor u geparkeerd door een gecertificeerde chauffeur terwijl u al aan het inchecken bent.
  • Aeropark1000 is een shuttleparking waar u zorgeloos uw auto kunt parkeren met dank aan de vele faciliteiten op het gebied van veiligheid. Het verlichte terrein is geasfalteerd en 24 uur per dag geopend.
  • Park and Go is de best beoordeelde parkeerplaats met een cijfer van een 9,3! Ook hier parkeert u middels een uitstekende shuttleservice die u in slechts 6 minuten naar de luchthaven brengt!

De voordelen van Parkeren bij Brussels Airport

Brussels Airport is redelijk eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Er vertrekken meerdere treinen per dag vanuit Amsterdam Centraal naar uiteindelijk Brussels Airport in een reistijd van 3 uur.

Dit lijkt handig, mits u in de buurt van Amsterdam woont. In het andere geval is het reizen per auto wellicht eenvoudiger én vooral voordeliger! Zeker als u met meerdere personen reist, omdat het splitsen van benzine- en parkeerkosten vaak goedkoper is dan zo’n treinkaartje.

Een groot voordeel aan het parkeren luchthaven Zaventem is de infrastructuur die eromheen ligt. De luchthaven is zeer eenvoudig te bereiken met de auto via de ring omtrent Brussel. En het vervolgens parkeren, maken wij gemakkelijk voor u!

Komt u slechts iemand wegbrengen of ophalen? Dan mag u maar liefst 15 minuten gratis parkeren op P1, P2 of P3. Parkeert u liever langer en ergens met een lagere prijsklasse? Neem een kijkje op onze website en ontdek hoe veel u kunt besparen!

Extra Nuttige Informatie

De Top 5 Goedkoopste parkings vindt u hier

De Parkeertarieven van Brussels Airport vindt u hier

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )