#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u uw reservering wijzigen of annuleren? Dan staan wij voor u klaar!
Stuur ons een e-mail en u ontvangt snel een reactie. info@vliegenenparkeren.nl
Een samenwerking met Vliegen en Parkeren? Word partner

Veelgestelde vragen

Parkeren
Welke parkeervormen zijn er?

We onderscheiden hierin vier vormen, namelijk: Shuttle parkeren, Valet parkeren, parkeren op loopafstand en Park, Sleep & Fly. Ga naar de pagina parkeervormen voor een uitgebreide uitleg én voordelen van deze services.

Wat als ik later op de parkeerplaats ben?

Dan kunt u dit het beste even doorgeven. Aan ons als u dit ruim een dag vooraf weet of op de dag zelf door de gereserveerde parkeerplaats te bellen.

Kan ik mijn sleutels meenemen op vakantie?

U kunt bij diverse parkeergelegenheden uw sleutels behouden. Dit kunt u aangeven in de filter en u ziet ook een sleutel tussen de icoontjes van de parking staan. Parkings die geen sleutels meenemen aanbieden rijden geen onnodige kilometers met uw auto, enkel om het beheersbaar te houden.

Reserveren
Hoe werkt online reserveren?

Super gemakkelijk! U selecteerd het gewenste vliegveld, geeft uw vertrek- en aankomstdatum in u krijgt alle beschikbare parkeeraanbieders te zien. Deze kunt u met elkaar vergelijken door te filteren op diverse opties, vervolgens kunt u direct reserveren. U vult het reserveringsformulier in en doet de betaling in een veilige omgeving. Na afronding ontvangt u een reserveringsbevestiging per mail.

Ik heb geen reserveringsbevesting ontvangen, wat nu?

Geen paniek! U neemt contact met ons op en onze snelle klantenservice zal u een nieuwe bevestiging sturen. Een kleine tip, kijkt u ook alvast in uw spambox/ongewenste e-mail.

Ik wil graag een wijziging doorvoeren.

Daar helpen wij u graag bij! Dit kan per e-mail; mail naar info@vliegenenparkeren.nl. Vermeld bij uw verzoek ook a.u.b. uw 9-cijferige reserveringsnummer (Mobian-ID), uw kenteken of de naam achternaam die in uw boeking vermeld staat. 

 

Veilig
Is parkeren betrouwbaar?

Via Vliegen en Parkeren altijd! We werken enkel samen met betrouwbare aanbieders die veel ervaring hebben. Daarnaast worden de parkeerplaatsen regelmatig bezocht. Onze betrouwbaarheid wordt ook onderstreept door onze klanten. Zij beoordelen Vliegenenparkeren.nl met een ruime 8,5!

Wat gebeurt er met mijn autosleutels bij afgifte?

Uw autosleutels worden tijdens uw afwezigheid veilig in een kluis bewaard hiermee voorkomt u ook het risico dat u deze verliest tijdens uw reis. Er worden geen onnodige kilometers met uw auto gereden enkel om het terrein beheersbaar te houden.

Wordt er met mijn auto gereden?

Er wordt nooit onnodig met uw auto gereden, enkel om het terrein beheersbaar te houden. Bij Valet Service wordt er uiteraard met uw auto gereden om deze te parkeren

Neem contact op

Op de dag van vertrek, neem a.u.b. contact op met het telefoonnummer op uw reserveringsbevestiging.
E-mail info@vliegenenparkeren.nl Stuur ons een bericht voor een snelle reactie.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )