Hoe werkt het?

Parkeren op loopafstand

Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt met uw koffers naar de terminal. Bij aankomst betreedt u het parkeerterrein middels kentekenherkenning, een QR-code of een inrijcode. Vervolgens parkeert u uw auto en gaat u te voet door richting de luchthaven. 

 

Bij terugkomst loopt u weer terug naar het parkeerterrein en uw auto. U verlaat simpelweg het parkeerterrein met behulp van kentekenherkenning, een QR-code of een uitrijcode en u kunt uw reis naar huis vervolgen. 

 

U ontvangt na het maken van een boeking een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces met specifieke instructies, inclusief contactgegevens van de parkeeraanbieder. 

  • Van niemand afhankelijk, zelf parkeren
  • U ziet waar uw auto geparkeerd staat
  • Geen wachttijden

Hoe gaat het in zijn werk?

Veelgestelde vragen

Hoe laat moet ik op de parkeerplaats zijn?

Als u op de parking rekening houdt met een maximale afhandelingstijd van een half uur plus de reistijd naar het vliegveld, zit u altijd goed. Meestal bent u binnen een mum van tijd op weg. Houdt er wel rekening mee dat u vaak minimaal 2 uur voordat uw vliegtuig vertrekt op de luchthaven dient te zijn.

Hoe vind ik de parkeerplaats?

Op uw reserveringsbevestiging vindt u het adres van de parking. Tevens ziet u op onze site bij elke aanbieder een kaart van Google Maps.

Hoelang duurt het voordat ik op de luchthaven ben?

We vermelden bij alle parkeerplaatsen een geschatte reistijd tot de luchthaven. Deze vindt u terug op de pagina gewijd aan de betreffende parkeerplaats en in de vergelijker.

Wordt er met mijn auto gereden?

Er wordt nooit onnodig met uw auto gereden, enkel om het terrein beheersbaar te houden of om uw auto naar een andere locatie van hetzelfde parkeerbedrijf te verplaatsen.

Onder het beheersbaar houden van het terrein wordt verstaan: auto's zo ruimte-efficiënt mogelijk parkeren en het eventueel verrijden van uw auto naar een andere parkeerlocatie of buffer van de aanbieder. De kilometerstand van uw auto kan daarom bij terugkomst enkele kilometers hoger zijn.

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving