Lang parkeren Brussel Airport

Vergelijk de shuttle parkeermogelijkheden bij Brussel Airport en boek eenvoudig uw gewenste parkeerplaats.
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal

Hoe gaat het in zijn werk?

Brussels Airport biedt maar liefst meer dan 200 bestemmingen aan en is de grootste luchthaven in België. Omdat in het buurland de prijs van een vliegticket vaak goedkoper is dan in Nederland, is dit een erg populaire luchthaven. Echter begint de reis niet vanaf de luchthaven, maar vanaf uw huis! Het merendeel van de reizigers reist middels hun auto, maar waar gaan zij deze lang parkeren Brussel Airport? U wilt immers dat dit veilig, comfortabel en zo vlot mogelijk verloopt. Dit is waar wij inspringen!

Zoekt u naar een shuttle parking Zaventem Airport? Via onze website kunt u gemakkelijk al uw wensen invullen en de ideale parkeerplek vinden. De verschillende shuttle parkeeraanbieders worden voor u vergeleken op gebied van prijs, reistijd, faciliteiten en beoordeling. Het reserveren van de parking doet u binnen twee minuten, zonder reserveringskosten!

Waarom kiezen voor Parkeren Brussel Airport?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Brussel Airport parkeren met shuttle

Rondom de luchthaven van Brussel zijn verschillende parkeeraanbieders te vinden. Dit geldt ook voor het lang parkeren Zaventem, waar u eenvoudig kunt parkeren met een shuttleservice. De locatie ligt op slechts enkele minuten afstand van de luchthaven af, waardoor u binnen een mum van tijd op de luchthaven bent.

Dag van aankomst

U rijdt op de dag van aankomst rechtstreeks naar het parkeerterrein toe. Het adres vindt u terug op uw reserveringsbevestiging. Nadat u gearriveerd bent, parkeert u uw auto en laat u de bevestiging zien aan een medewerker. Zodra alles akkoord is, wordt u begeleid naar de shuttlebus die u naar de luchthaven brengt. Zo eenvoudig is lang parkeren Brussel Zaventem.

Dag van terugkomst

Zodra u weer geland bent op Brussel Airport, neemt u eerst uw bagage van de band af. Vervolgens neemt u telefonisch contact op met de Brussel Airport lang parkeren aanbieder om u weer op te komen halen. U loopt naar de afgesproken ophaallocatie toe, waarna u weer naar uw auto gebracht wordt. 

Wat moet u weten over Shuttle parkeren bij Brussel Airport?

Zaventem lang parkeren is niet alleen erg eenvoudig, maar ook zeer voordelig! Vliegtickets zijn bij deze luchthaven dikwijls goedkoper dan in Nederland. Bovendien zijn er erg veel verschillende parkeeraanbieders omtrent de luchthaven. Dit zorgt ervoor dat u tegen scherpe tarieven een parkeerplek kan bemachtigen.

De pendelbussen rijden volgens een flexibel rijschema en garanderen u dat u binnen 30 minuten op weg bent naar de luchthaven. Hetzelfde geldt voor de terugreis. Op die manier hoeft u dus nooit lang te wachten.

De bussen zetten u voor de terminal af en hier wordt u ook weer opgehaald. Daardoor hoeft u niet zo ver te sjouwen met uw bagage. Overigens wordt u bij het parkeren geholpen met uw bagage.

Zo is lang parkeren Zaventem Airport een eitje!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving