#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Shuttle Parkeren Brussel Airport

Brussels Airport biedt maar liefst meer dan 200 bestemmingen aan en is de grootste luchthaven in Belgie. Omdat in het buurland de prijs van een vliegticket vaak goedkoper is dan in Nederland, is dit een erg populaire luchthaven. Echter begint de reis niet vanaf de luchthaven, maar vanaf u thuis! Het meerendeel van de reizigers reist middels hun auto maar waar gaan zij deze parkeren? U wilt immers dat dit veilig, comfortabel en zo vlot mogelijk verloopt. Dit is waar wij inspringen!

Zoekt u naar een shuttle parking Zaventem Airport? Via onze website kunt u gemakkelijk al uw wensen invullen en de ideale parkeerplek vinden. De verschillende shuttle parkeeraanbieders worden voor u vergeleken op gebied van prijs, reistijd, faciliteiten, beoordeling et cetera. Het reserveren van de parking Airport Zaventem doet u binnen twee minuten, zonder reserveringskosten!

 

Open aanbiederlijst
Adres Leopoldlaan, 1930, Zaventem, België
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Brussels Zaventem

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Shuttle Parkeermogelijkheden Brussel AirportParkeermogelijkheden Brussel Airport

 

Categorie

Beste optie

Best beoordeeld:

Brussels Airport Express Zaventem

Goedkoopste parking:

Holiday Inn

Aantal parkeermogelijkheden:

6 budgetparkeeraanbieders
3 on-airport parkings

 

Er bestaan veel verschillende aanbieders voor Zaventem parking. Dit is in uw voordeel, maar kan ook een nadeel zijn. Het zoeken naar uw ideale parkeerplek kan zo namelijk een chaotische klus worden. In bovenstaand overzicht kunt u eenvoudig aflezen welke parking zaventem het best beoordeeld is en welke parking het goedkoopst is. Tevens staat er aangegeven hoe veel verschillende parkeermogelijkheden er bestaan.

 

Off-Airport parkeren Brussel Airport

Naast zaventem airport parking, zijn er ook off-airport parkeermogelijkheden. Hieronder staan er een aantal voor u beschreven:

  • Park and go is een zeer voordelige parkeergelegenheid waarbij u middels een shuttlebus binnen 6 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Het terrein is verhard en wordt 24/7 bewaakt.
  • Holiday Inn biedt parking aéroport zaventem aan tegen de laagste prijs. Ook bij deze parking is de reistijd slechts 6 minuten en reist u via een shuttleservice. Een redelijk unieke service die deze parking aanbiedt is dat u uw sleutel mee kunt nemen op reis.
  • Brussels Airport Express Zaventem wordt door onze klanten het best beoordeeld. De parkeerplaats beschikt over vele verschillende faciliteiten op het gebied van veiligheid en service. Bovendien kunt u hier overdekt parkeren en zelfs uw auto laten wassen!

 

Wat moet u weten over Shuttle parkeren bij Brussel Airport?

Shuttle parking aéroport zaventem is niet alleen erg eenvoudig, maar ook zeer voordelig! Vliegtickets zijn bij deze luchthaven dikwijls goedkoper dan in Nederland. Bovendien zijn er erg veel verschillende parkeeraanbieders omtrent de luchthaven. Dit zorgt ervoor dat u tegen scherpe tarieven een parkeerplek kan bemachtigen.

De pendelbussen rijden volgens een flexibel rijschema en garanderen u dat u binnen 30 minuten op weg bent naar de luchthaven. Hetzelfde geldt voor de terugreis. Op die manier hoeft u dus nooit lang te wachten.

De bussen zetten u voor de terminal af en hier wordt u ook weer opgehaald. Daardoor hoeft u niet zo ver te sjouwen met uw bagage. Overigens wordt u bij het parkeren geholpen met uw bagage.

Zo is aeroport zaventem parking een eitje!

 

Extra Nuttige Informatie

De Top 5 Goedkoopste parkings vindt u hier

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )