#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Brussels Zaventem

Brussel Airport in Zaventem is de grootste luchthaven van België en biedt rechtstreekse vluchten naar meer dan 200 bestemmingen! De prijzen van een vliegticket liggen hier vaak lager dan in Nederland waardoor vliegen via Brussel Airport erg populair is. Als u er voor kiest om via dit vliegveld te reizen, wilt u natuurlijk dat de reis hier naar toe ook goedkoop en gemakkelijk is. Een goede optie is dan om uw eigen auto te parkeren rondom Brussel Airport door middel van Park and Ride. Vliegen en Parkeren biedt hierin een ruim aanbod van parkeeraanbieders. Ook kunt u kiezen voor extra opties zoals overdekt parkeren of het behouden van uw autosleutels. 

Adres Leopoldlaan, 1930, Zaventem, Belgie
Hoe werkt Vliegen en Parkeren?
1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeerd.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.
Parkeervormen bij Brussels Zaventem
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

Lang parkeren Zaventem via ons altijd veel goedkoper

Bij shuttle parkeren parkeert u eerst uw auto op het terrein van de door u gekozen parkeeraanbieder waarna u met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht wordt. Bij uw terugkomst haalt de shuttle u ook weer op. De parkeerterrein liggen altijd vlak bij Brussel Airport waardoor de reistijd niet meer dan 10 minuten bedraagt. Bij alle aanbieders is de pendeldienst 24 uur per dag beschikbaar waardoor u altijd van en naar de airport gebracht kunt worden. Wel zo gemakkelijk!

Zonder zorgen op vakantie uw vliegvakantie

Met Vliegen en Parkeren kunt u parkeeraanbieders vergelijken op basis van prijs en service. Wilt u graag goedkoop parkeren bij Brussel Airport dan zal de bovenste optie voor u de beste keuze zijn. Als u wilt weten wat 8 dagen parkeren bij Brussel Airport kost, vult u simpelweg de vertrek- en retourdatum in. Bij het zoeken en vergelijken kunt u bij overige opties kiezen voor bijvoorbeeld overdekt parkeren. Staat bij een aanbieder een afbeelding van een sleutel aangegeven? Dan mag u uw sleutels behouden. Via Vliegen en Parkeren kunt u ook meteen een parking reserveren. De prijzen zijn hetzelfde als bij de aanbieder, geen extra kosten dus! Nog gemakkelijker aanbieders vergelijken? Download dan nu de Vliegen en Parkeren app!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...