#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.4
Bekijk beoordelingen

Aeropark1000 Brussel Airport

Brussel Airport is een veel gebruikte luchthaven door Nederlandse reizigers. Wanneer u vliegt via Brussel Airport is het ook zaak een parkeerplek te reserveren voor uw auto. Dit is het makkelijkst en goedkoopst om van te voren te reserveren. Brussels Airport parking is op de officiële parkeerplaats veel duurder dan bij externe parkeerbedrijven. Gelukkig bieden wij erkende externe parkeerbedrijven aan die zeer voordelig én betrouwbaar zijn. Zo bespaart u snel op de parkeerkosten Brussel Airport. Bij Aeropark1000 parkeert u middels een bij de prijs inbegrepen shuttle service. Bij Aeropark1000 parkeert u uw auto op een veilige parkeerplaats, de parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en u wordt geholpen met uw bagage!

Lees meer
Adres parkeerplaats Verdunstraat 679, 1130 Brussel
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark1000 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Aeropark1000
Aeropark1000 wordt gemiddeld beoordeeld met 6.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 02-03-2018 "Komen we terug, auto netjes klaar blijkt er op de terugweg schade ontstaan te zijn. Gelukkig neemt Vliegen en Parkeren dit in behandeling maar ik parkeer nooooit meer bij Park and Fly"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Personeel was erg gehaast. verder ging alles prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido Boshart- 19-12-2017 "Overdekt geparkeerd het was er wel wat donker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roel Verspaarne- 19-12-2017 "Het was druk maar toch was de structuur redelijk goed. De heenweg duurde 15 mnuten voor we op weg waren, geen stress gehad. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Brussel op Vliegenenparkeren.nl

Wilt u voordelig parkeren Luchthaven Brussel? Zoek dan niet verder! Via Vliegen en Parkeren vindt u een ruim aanbod met enkel voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders. U kunt het aanbod vergelijken en vervolgens direct reserveren. Zo heeft u parking Zaventem binnen enkele minuten geregeld! U ontvangt vervolgens een uitgebreide reserveringbevestiging op uw mail die u bij de parkeeraanbieder laat zien op het moment van parkeren. Mocht er iets onduidelijk zijn of heeft u vragen, stel ze dan gerust! U kunt gebruik maken van onze FAQ-pagina of onze gratis klantenservice!

Parkeren shuttle Zaventem via Aeropark1000

Aeropark1000 is een veilige parkeeraanbieder die uitstekende service verleend. Parkeren Luchthaven Zaventem biedt men aan in de vorm van shuttle parkeren. U rijdt direct naar de gereserveerde parkeerplaats en parkeert hier uw auto. Uw wordt vervolgens met een shuttlebusje naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt u opgehaald vanaf het vliegveld en teruggebracht naar de parkeerplaats. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw reis vervolgen! U kunt een uitgebreide uitleg vinden op onze parkeervormen pagina. Ook op onze FAQ-pagina vindt u informatie over het parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )