#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Aeropark1000 Brussel Airport

Brussel Airport is een veel gebruikte luchthaven door Nederlandse reizigers. Wanneer u vliegt via Brussel Airport is het ook zaak een parkeerplek te reserveren voor uw auto. Dit is het makkelijkst en goedkoopst om van te voren te reserveren. Brussels Airport parking is op de officiële parkeerplaats veel duurder dan bij externe parkeerbedrijven. Gelukkig bieden wij erkende externe parkeerbedrijven aan die zeer voordelig én betrouwbaar zijn. Zo bespaart u snel op de parkeerkosten Brussel Airport. Bij Aeropark1000 parkeert u middels een bij de prijs inbegrepen shuttle service. Bij Aeropark1000 parkeert u uw auto op een veilige parkeerplaats, de parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en u wordt geholpen met uw bagage!

Adres parkeerplaats Verdunstraat 679, 1130 Brussel
Reistijd shuttle: 7min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark1000 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren Vliegveld Brussel op Vliegenenparkeren.nl

Wilt u voordelig parkeren Luchthaven Brussel? Zoek dan niet verder! Via Vliegen en Parkeren vindt u een ruim aanbod met enkel voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders. U kunt het aanbod vergelijken en vervolgens direct reserveren. Zo heeft u parking Zaventem binnen enkele minuten geregeld! U ontvangt vervolgens een uitgebreide reserveringbevestiging op uw mail die u bij de parkeeraanbieder laat zien op het moment van parkeren. Mocht er iets onduidelijk zijn of heeft u vragen, stel ze dan gerust! U kunt gebruik maken van onze FAQ-pagina of onze gratis klantenservice!

Parkeren shuttle Zaventem via Aeropark1000

Aeropark1000 is een veilige parkeeraanbieder die uitstekende service verleend. Parkeren Luchthaven Zaventem biedt men aan in de vorm van shuttle parkeren. U rijdt direct naar de gereserveerde parkeerplaats en parkeert hier uw auto. Uw wordt vervolgens met een shuttlebusje naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst wordt u opgehaald vanaf het vliegveld en teruggebracht naar de parkeerplaats. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw reis vervolgen! U kunt een uitgebreide uitleg vinden op onze parkeervormen pagina. Ook op onze FAQ-pagina vindt u informatie over het parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...