#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Holiday Inn Parkeren Brussel Zaventem Airport

Let op, de shuttle dienst rijdt met een vast schema en is enkel beschikbaar tussen 04:05-10:30 & 18:00-23:40 uur.  Indien u buiten de shuttle tijden wenst te parkeren kunt u de luchthaven bereiken middels een taxi (á € 12,50 enkele rit) of openbaar vervoer (lijnbus 272). ​

Veel Nederlandse reizigers kiezen er tegenwoordig voor om naar hun vakantiebestemming te vliegen vanaf een luchthaven over de grens. Daarbij is het nodig om een goede betrouwbare parkeerplek te vinden. Holiday Inn Parking bij luchthaven Brussel Zaventem biedt die mogelijkheid. Hier betaalt u voor 14 dagen parkeren bij vliegveld Brussel slechts 7,33 euro per dag! Een bijkomend voordeel is dat de parking op slechts 5 kilometer van het vliegveld is gelegen.

Adres parkeerplaats Holidaystraat 7, Diegem
Reistijd shuttle: 6min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Holiday Inn bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren vliegveld Brussel vergelijken

Om tot de juiste keuze te komen waar u uw auto parkeert tijdens uw reis, is het voordelig om de verschillende mogelijkheden te vergelijken. Vergelijken kan eenvoudig en snel via Vliegen en Parkeren Brussel Airport. Op deze manier komt u er snel achter welke parking optie voor u de beste en meest voordelige is. Via de website van Vliegen en Parkeren kunt u behalve vergelijken ook nog eens heel eenvoudig uw keuze reserveren, zonder extra kosten. Op deze manier kunt u zonder stress aan uw reis beginnen.

De mogelijkheden op een rijtje

Holiday Inn Parking biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen kort of lang parkeren bij vliegveld Brussel. Dit betekent dat de parking geschikt is voor een korte trip of een lange vakantie. Bij deze parking is het de bedoeling dat u zelf naar de parkeerplaats rijdt om uw auto te parkeren, waarna u gratis via de parking naar het vliegveld wordt gebracht. Deze optie wordt Park and Ride parkeren, of ook wel shuttle parkeren, genoemd. De gratis shuttlebus rijdt tussen 06:00 en 09:15 in de ochtend en tussen 18:00 en 22:30 in de avond. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...