#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
NL Nederlands
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parking Express Zaventem Airport

U heeft uw vliegticket en hotel al geboekt maar hoe u de weg naar de airport aflegt, is vaak een beslissing die last minute gemaakt wordt. Op Vliegen en Parkeren vindt u verschillende parkeeraanbieders om lang te parkeren vlakbij Brussel Airport. Parking Express biedt Park and Ride in Zaventem op 5 minuten afstand van Brussel Airport. Dit is de grootste luchthaven van België met rechtstreekse vluchten naar meer dan 200 bestemmingen! Een goed en vooral goedkoop alternatief voor het reizen via luchthavens in Nederland. Met Parking Express bij Brussel Airport kunt u 6 dagen parkeren voor 63 euro. Het gebruik van de shuttle service die 24 uur per dag beschikbaar is, zit hierbij inbegrepen. Dat is nog eens voordelig parkeren bij Brussel Airport!

Adres parkeerplaats Hoogstraat 206, Zaventem
Reistijd shuttle: 5min
Shuttle Valet
Shuttle parkeren, hoe werkt het?

Indien u gebruik maakt van de shuttle service rijdt u met uw auto naar de parkeerplaats toe en parkeert u daar uw auto. U wordt altijd binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht omdat de shuttle een flexibel rijschema kent. Ter plaatse krijgt u nog instructies over de opstapplaats voor de terugweg. Na uw landing neemt u contact op met de parking en de chauffeur zal u opwachten op de afgesproken plaats. Het te bellen telefoonnummer staat op uw reserveringsbevestiging maar ter plaatse krijgt u ook nog een kaartje mee.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Express bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Hoe werkt shuttle parkeren precies?

Bij Park and Ride parkeert u eerst uw auto op het terrein van de door u gekozen parking. Met een shuttle bus wordt u naar de terminal gebracht en bij terugkomst ook weer opgehaald. Door de chauffeur wordt u afgezet bij de parkeerhouder en u bent direct klaar om uw reis te vervolgen. Het voordeel van deze service is dat u geen tijd kwijt bent aan het zoeken van een parkeerplek en zonder stress uw reis begint. Door het grote aanbod is er altijd een parking waar u gunstig kunt parkeren bij Brussel Airport. Express Parking biedt overdekt parkeren in een bewaakte en afgesloten garage. U kunt er dus zeker van zin dat uw auto in veilige handen is. In Zaventem komt het vaak voor dat mensen gebrekkig Engels spreken. Ook de chauffeurs van Express Parking spreken echter geen tot gebrekkig Engels, houdt hier dus rekening mee.

Altijd voorbereid op reis via Vliegen en Parkeren

Een goedkope en betrouwbare optie vinden voor lang parkeren is dankzij Vliegen en Parkeren erg gemakkelijk!  Met onze tool kunt u verschillende parkeeraanbieders in Nederland, België en Duitsland vergelijken op basis van uw eigen wensen. Extra opties zoals overdekt parkeren of het behouden van uw sleutel kunt u aanvinken zodat u gerichter kunt zoeken. Met de app kunt u nog gemakkelijker vergelijken en ook direct reserveren. Zo kunt u altijd voorbereid op reis!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...