P1 Front Brussel Airport

Airport-Brussels-P1-Front

Bent u op zoek naar een goede optie voor parkeren Brussel Airport? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij informeren u middels onze artikelen over alle mogelijke opties voor het parkeren rondom en op de luchthaven. Deze keer wordt de P1 Front Brussel Airport besproken en stellen we u op de hoogte van de locatie en prijs van deze parking. Tevens geven we u handige tips waarmee u geld kunt besparen op het gebied van parkeren!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport
ParkingKosten per weekService 
P1 Front Brussel
€ 163,00 - week
€ 20,38 - dag
Lopen
2 min
Informatie
Nooya Parking€ 55,00 - week
€ 7,85 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Parkings Premier Zaventem€ 58,00 - week
€ 8,28 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Aeropark 1000€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Parking City€ 79,00 - week
€ 11,28 - dag
Shuttle
4 min
Reserveer
Nooya Parking - Valet€ 160,00 - week
€ 22,85 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Bovenstaande tabel geeft een goede verhouding weer tussen de on-airport parkings, en de door ons aangeboden alternatieven. De parking Zaventem Airport P1 Front wordt niet via onze website aangeboden, echter zijn de goedkopere opties gemakkelijk te boeken via de website. Omdat u bij onze opties via een shuttle service naar de terminal wordt gebracht, parkeert u een stuk voordeliger!

 

Alles wat u moet weten over de P1 Front Zaventem

Deze parkeergelegenheid is de meest dichtbij gelegen van alle beschikbare opties. De Zaventem P1 Front ligt rechtstreeks tegenover de terminal met een loopafstand van slechts 3 minuten. Daarnaast kunt u 24 uur per dag terecht bij deze parking en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de openingstijden. Brussel Airport Zaventem P1 front biedt nog meer voordelen, zo kunt u uw auto overdekt parkeren en zijn er meerdere laadstations aanwezig voor elektrische auto’s. Deze faciliteiten in combinatie met de trolleys die aanwezig zijn voor uw bagage zorgen voor een erg compleet aanbod. De parking vliegveld Brussel P1 Front is gelegen aan het volgende adres: Brussels Airport, 1930 Zaventem.

 

Disclaimer:

  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.​
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving