Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Brussel Airport is veruit het grootste vliegveld van België en staat ook wel bekend als luchthaven Zaventem. Door de centrale ligging is de luchthaven goed te bereiken, zeker ook vanuit Nederland. Vandaar dat het overgrote deel van de reizigers hier arriveren met de auto. In 2018 vertrokken 25,7 miljoen passagiers vanaf Brussel Zaventem Airport. Daardoor is parkeren luchthaven Brussel Airport een ware zoektocht geworden.

Het is daarom zeer aan te raden om voordat u op reis gaat een betrouwbare parkeerplaats te reserveren. Het reist een stuk gemakkelijker als u weet dat uw auto veilig staat. Gelukkig bent u bij ons hiervoor op het juiste adres! Wij hebben voor u de TOP 5 goedkoopste parkings bij Brussel Airport geselecteerd. Het parkeren bij vliegveld Brussel gaat dankzij dit overzicht een stuk gemakkelijker en sneller!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport
ParkingKosten per weekService 
Nooya Parking€ 55,00 - week
€ 7,85 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Parkings Premier Zaventem€ 58,00 - week
€ 8,28 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Star Parking€ 76,00 - week
€ 10,85 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Aeropark 1000€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Express Parking€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag
Shuttle
4 min
Reserveer

 

1. Nooya Parking (€ 55,00 / week)

Logo Nooya Parking Brussel AirportWilt u parkeren Zaventem luchthaven goedkoop, dan bent u bij Nooya Parking op het juiste adres. Deze parking bevindt zich op nog geen 7 minuten van de luchthaven. De shuttlebus brengt u naar de luchthaven en rijdt 7 dagen per week en 24 uur per dag, wel zo handig! Nooya heeft een 24/7 camerabeveiliging, waardoor u met een prettig gevoel uw reis kunt ondernemen. 

Boek nu →

 

2. Parkings Premier (€ 58,00 / week)

Logo Parkings Premier Brussel AirportDeze goedkoop parkeren Zaventem topper wordt door onze klanten beoordeeld met een ruime 8 en is op een na de voordeligste parking op Zaventem Airport! Parkings Premier beschikt over een ondergrondse parkeergarage, waardoor uw auto beschermd is tegen weersinvloeden. De parking is 24/7 geopend 

Boek nu →

 

3. Star Parking (€ 76,00 / week)

Logo Star Parking Brussel AirportOok bij deze Brussel Airport parking kunt u goedkoop en betrouwbaar parkeren. Star Parking bevindt zich op slechts 7 minuten van de luchthaven. Er is sprake van 24 uurs bewaking met cameratoezicht. Deze aanbieder met overdekte parkeerplaats staat daarnaast bekend om de extra service mogelijkheden, zoals starthulp en bagagehulp. Als u wilt goedkoop parkeren Brussel Airport, dan is deze aanbieder een uitstekende optie.

Boek nu →

 

4. Aeropark1000 (€ 78,00 / week)

Logo Aeropark1000 Brussel AirportAls u voordelig en goedkoop wilt lang parkeren vliegveld Brussel dan is Aeropark1000 een goede optie! De parkeerplaats is 24/7 geopend én beveiligd, heeft voldoende faciliteiten en biedt uitstekende service. De reistijd van de shuttle naar de luchthaven bedraagt slechts 7 minuten. Deze goedkoop Brussel Airport parking scoort goed op stiptheid, hierdoor kunt u ontspannen uw reis voortzetten.

Boek nu →

 

5. Express Parking (€ 78,00 / week)

Logo Express Parking Brussel AirportWe sluiten deze top 5 af met Express Parking Brussel. Deze parking krijgt een hoge waardering van onze klanten en is slechts 4 minuten reistijd van de luchthaven, zodat u in no-time uw reis kunt vervolgen. De meeste voertuigen worden overdekt geparkeerd, maar het is ook mogelijk dat uw auto buiten geparkeerd wordt. Op beide terreinen hangen bewakingscamera's om alles goed in de gaten te houden.

Boek nu →

 

Reserveer direct uw goedkope Brussel Airport parking! 

Als u op zoek bent naar goedkoop en betrouwbaar parkeren dan zijn bovenstaande 5 aanbieders absoluut aan te raden. Door op deze link te klikken komt u bij alle Brussel Airport parking aanbieders uit. Als u verder nog vragen heeft omtrent goedkoop parkeren Zaventem, neem dan gerust even contact op met onze behulpzame klantenservice. Voor nu alvast een prettige en onbezorgde reis gewenst!

 

Disclaimer:

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode mei 2024
  • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
  • Selecteer uw reisdata en klik op zoeken om het actuele aanbod te bekijken voor uw reis. U kunt de gewenste parkeerplaats vervolgens eenvoudig reserveren. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving