#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Informatief 12 Aug 2019

P1 Front Brussel Airport

P1 Front Brussel

Bent u op zoek naar een goede optie voor parkeren brussel airport? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij informeren u middels onze artikelen over alle mogelijke opties voor het parkeren rondom en op de luchthaven. Deze keer wordt de P1 Front Brussel Airport besproken en stellen we u op de hoogte van de locatie en prijs van deze parking. Tevens geven we u handige tips waarmee u geld kunt besparen op het gebied van parkeren!

Alles wat u moet weten over de P1 front Zaventem

Deze parkeergelegenheid is de meest dichtbij gelegen van alle beschikbare opties. De Zaventem P1 Front ligt rechtstreeks tegenover de terminal met een loopafstand van slechts 3 minuten. Daarnaast kunt u 24 uur per dag terecht bij deze parking en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de openingstijden. Brussel airport-zaventem P1 front biedt nog meer voordelen, zo kunt u uw auto overdekt parkeren en zijn er meerdere laadstations aanwezig voor elektrische auto’s. Deze faciliteiten in combinatie met de trolleys die aanwezig zijn voor uw bagage zorgen voor een erg compleet aanbod. De vliegveld brussel P1 Front is gelegen aan het volgende adres: Brussels Airport, 1930 Zaventem.

Tarieven P1 front Brussel Zaventem

De ligging en vele faciliteiten zoals hierboven beschreven is echter niet voordelig voor uw portomonnee. 7 dagen parkeren kost u maar liefst €137,00. Het losse dagtarief bedraagt €23,00. In de onderstaande tabel vergelijken we het tarief van Zaventem P1 Front met 3 alternatieven die door ons worden aangeboden. Let op, de onderstaande tarieven zijn gebaseerd op de periode van 1 mei tot en met 8 en 15 mei!

 

 

8 dagen

14 dagen

Afstand

P1 Front

€ 137,00

€ 182,00

3 min lopen

Holiday Inn

€ 44,50

€ 64,00

6 min met shuttle

Sky Parking

€ 79,00

€ 100,00

10 min met shuttle

Parking Express

€ 80,00

€ 105,00

5 min met shuttle

 

Prijsverschillen

Bovenstaande tabel geeft een goede verhouding weer tussen de on-airport parkings, en de door ons aangeboden alternatieven. De parking zaventem airport P1 Front wordt niet via onze website aangeboden, echter zijn de goedkopere opties gemakkelijk te boeken via de website. Omdat u bij onze opties via een shuttle service naar de terminal wordt gebracht, parkeert u een stuk voordeliger!

 

 

 

Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )