#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 12 Aug 2019

TOP 5 goedkoop Parkeren Brussel Airport

Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Brussel Airport is veruit het grootste vliegveld van België en staat ook wel bekend als luchthaven Zaventem. Door de centrale ligging is de luchthaven goed te bereiken, zeker ook vanuit Nederland. Vandaar dat het overgrote deel van de reizigers hier arriveren met de auto. In 2018 vertrokken 25,7 miljoen passagiers vanaf Brussel Zaventem Airport. Daardoor is parkeren luchthaven Brussel Airport een ware zoektocht geworden. Het is daarom zeer aan te raden om voordat u op reis gaat een betrouwbare parkeerplaats te reserveren. Het reist een stuk gemakkelijker als u weet dat uw auto veilig staat. Gelukkig bent u bij ons hiervoor op het juiste adres! Wij hebben voor u de TOP 5 goedkoopste parkings bij Brussel Airport geselecteerd. Het parkeren bij vliegveld Brussel gaat dankzij dit overzicht een stuk gemakkelijker en sneller!

 

1 Sky Parking, €34/8dagen, €4,25/dag

Wilt u parkeren Zaventem luchthaven goedkoop, dan bent u bij Sky Parking op het juiste adres. Deze parking bevindt zich op nog geen 10 minuten van de luchthaven. De shuttlebus brengt u naar de luchthaven en rijdt 7 dagen per week, wel zo handig! Sky Parking Brussel Airport heeft een 24/7 camerabeveiliging, waardoor u met een prettig gevoel uw reis kunt ondernemen. 

2. Holiday Inn, €44,50/8dagen, €5,56/dag

Deze goedkoop parkeren Zaventem topper wordt door onze klanten beoordeeld met een 9,8 en is op een na de voordeligste parking op Zaventem airport! Als u verzekerd wilt zijn van een goedkope parkeerplaats bij deze aanbieder, is ons advies om tijdig te reserveren. Bij deze parking wordt u door de gratis shuttle bus in circa 6 minuten van en naar Brussel Airport gebracht. Bij Holiday Inn parking heeft u tevens de mogelijkheid om in het bezit te blijven van uw autosleutels.

 

3. Park Flug Parking Zaventem, €48/8dagen, €6/dag

                                                                                                                                                                                                             

Ook bij deze Brussel Airport parking kunt u goedkoop en betrouwbaar parkeren. De parkeerplaats bevindt zich op slechts 8 min van de luchthaven. Bij Park Flug Parking Zaventem is er sprake van 24 uurs bewaking met cameratoezicht. Deze aanbieder staat daarnaast bekend om de extra service mogelijkheden, zoals starthulp en bagagehulp. Als u wilt goedkoop parkeren Brussel airport dan is deze aanbieder een uitstekende optie.

4.  Aeropark 1000, €49/8dagen €6,13/dag

Als u voordelig en goedkoop wilt lang parkeren vliegveld Brussel dan is Aeropark1000 een goede optie! De parkeerplaats is 24/7 beveiligd, heeft voldoende faciliteiten en biedt uitstekende service. De reistijd van de shuttle naar de luchthaven bedraagt slechts 7 minuten. Deze goedkoop Brussel airport parking scoort goed op stiptheid, hierdoor kunt u ontspannen uw reis voortzetten.

5.  Brussel Airport Express Zaventem, €80/8dagen €10/dag

 

We sluiten deze top 5 af met Brussel Airport Express Zaventem. Deze parking krijgt een hoge waardering van onze klanten en is slechts 5 minuten reistijd van de luchthaven, zodat u in no-time uw reis kunt vervolgen.

Reserveer direct uw goedkope Brussel airport Parking! 

Als u op zoek bent naar goedkoop en betrouwbaar parkeren dan zijn bovenstaande 5 aanbieders absoluut aan te raden. Door op deze link te klikken komt u bij alle Brussel airport parking aanbieders uit. De bovengenoemde prijzen zijn afkomstig uit de periode februari ’19 , kijkt u zelf ook altijd even naar de actuele prijzen!  Als u verder nog vragen heeft omtrent goedkoop parkeren Zaventem, neem dan gerust even contact op met onze behulpzame klantenservice. Voor nu alvast een prettige en onbezorgde reis gewenst!

 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )